2021-07-09
呢到简直系朋友既饭堂,去佢到落街通常都系食呢间😂😂讲真和气食堂d野又真系几抵食又有质素😋😋🎈电击鸡翼+薯条+宇治抹茶芭菲 $78呢个系优惠推广,真系超抵,仲要3样都岩食😋😋个宇治抹茶芭菲真系好足料,仲要系日本原料直送,抹茶味都几够,仲有小丸子、厥饼、红豆、粟米片等等💚电击鸡翼系冻食既,味道系甜辣既酱油炸鸡,可能因为受到电击,我觉得偏干左少少🙈另外配埋芝士粉幼薯条,真系好邪恶,不过我地食晒😈🎈4点刺身盛 $188唔洗二百蚊就有齐海胆、三文鱼、鲜䲞鱼同埋珍宝赤虾刺身,当中我地都觉得最出色系海胆,几重海胆味👍🏻另外赤虾都真系几大只又甜😋🎈网烧美国牛扒 $92其实我都几钟意食日式煎扒既方式,有烧汁之后再洒上炸蒜、葱花。带少少甜味好惹味😋😋🎈黑松露香芒甜虾卷 $92呢个配搭又几新鲜未试过,入口有几香既黑松露味之后食到芒果既甜味,甜虾就增加左个卷creamy程度😆🎈大阪猪扒丼 $88呢个饭打卡好震撼,佢简直系将个椰菜丝沙律放左上去😆下面块猪扒虽然系厚切,不过保持到好淋,唔会好鞋👍🏻👍🏻好彩有咁多菜丝可以减低下呢餐既罪恶感🙈因为份量真系坚大份😂😂
🎈电击鸡翼+薯条+宇治抹茶芭菲 $78
呢个系优惠推广,真系超抵,仲要3样都岩食😋😋
另外配埋芝士粉幼薯条,真系好邪恶,不过我地食晒😈
宇治抹茶芭菲
电击鸡翼+薯条