2023-12-05
朋友生日,佢好钟意食海鲜,于是请佢嚟呢间餐厅食海鲜蒸锅,两个人叫咗个150分钟海鲜蒸锅放题,有海鲜蒸锅,火锅,和点心食。任食每位都系$368,材料新鲜又丰富,真系抵食到爆!海鲜蒸锅非常丰富,每人都有六款海鲜,每一种都新鲜又好味。厚肉龙虾🦞半只,龙虾肉口又鲜甜,食得出系新鲜嘅,有够弹牙,啖啖好滋味。韩国大鲍鱼🦪一只,鲍鱼大大只,食落去每一啖都系肉好有口感,鲍鱼肉越嚼越鲜甜,滋味十足。鲜格兰蛏子皇一只,蛏子大大条又系鲜甜到不得了,清蒸完就咁食已经好好味,不愧系蛏子皇。法国生蚝🦪一只,呢一只法国生蚝真系极品,大大只又够滑,充满法国海水味😂,又肥又厚肉,成口都充满蚝味。海生虾🦐🦐二只,海虾就系普通嘅海虾,但系够新鲜,爽口又鲜甜,好滋味!爽甜贝壳3只,三只大大只嘅蚬,蚬肉又甜又弹牙,而且仲吐干净晒啲沙,全部都系鲜甜味。火锅:澳洲M5和牛,呢个M 5和牛非常靓,好新鲜嘅红色,叠成一座小山非常,薄片大大块放落去火锅一阵就食得,鲜甜又好味!点心小食:小心流沙奶黄包,我哋仲叫咗份热辣辣嘅流沙奶黄包,甜甜地充满咸蛋蛋香味。麻辣猫耳朵,再食多份清新爽脆嘅麻辣云耳,即刻又开胃晒。
海鲜蒸锅非常丰富,每人都有六款海鲜,每一种都新鲜又好味。
爽甜贝壳3只,三只大大只嘅蚬,蚬肉又甜又弹牙,而且仲吐干净晒啲沙,全部都系鲜甜味。 火锅:
澳洲M5和牛,呢个M 5和牛非常靓,好新鲜嘅红色,叠成一座小山非常,薄片大大块放落去火锅一阵就食得,鲜甜又好味! 点心小食:
麻辣猫耳朵,再食多份清新爽脆嘅麻辣云耳,即刻又开胃晒。