2023-11-15 26 浏览
观塘就是美食宝藏地!朋友就系 系观塘介绍左呢间汉堡比我食 食完觉得佢真系无介绍错😍🔖美式之堡 HKD63汉堡包质素唔错,配料有牛肉、蕃茄、生菜、烟肉、BBQ酱,牛肉好juicy,唔会好干,另外配埋生菜、蕃茄,相对清新,冇咁腻。而BBQ酱份量多、浓郁,整个包都食到酱汁味,整体配搭几好🔖热带之堡 HKD67呢个汉堡有少少唔同,除咗以上配料,多一块菠萝,同酱汁系千岛酱。基本上大同小异,质素都系相当唔错,而菠萝令到个包味道更清新,更能够解牛肉同酱汁嘅油腻,而千岛酱亦好惹味,同菠萝绝配🔖咸蛋鸡翼 HKD32鸡翼几好食,肉几嫩滑,而且本身调味都唔错,用黑椒吊一吊味,另外系鸡翼味撒有咸蛋碎,都几香咸蛋味,但好易跌落底,所以面嘅鸡翼咸蛋就比较少,建议食时要蘸匀酱

🔖美式之堡 HKD63

🔖热带之堡 HKD67