2021-10-27 67 浏览
✨一直都好想试呢间韩国菜,今日终于有机会可以品尝一下!蜜糖柚子炸鸡🍗炸鸡外皮好脆身,里面嘅肉质就好嫩滑,外边𠮶层蜜糖柚子酱汁同个炸鸡好夹!酸酸甜甜好开胃,就算食紧炸鸡都唔会觉得好滞!人参鸡汤🐔呢个真系好好味!人参鸡炖到好软,连骨都系好林可以食得落肚嘅!啲汤就好滋补,人参唔会令到个汤太苦涩,汤底亦都会有一啲糯米去增加成个汤嘅口感!个人最喜欢呢个菜!牛肉紫菜包饭🌯呢个都好好味!紫菜包饭里面馅料丰富,令到成个紫菜包饭好扎实,用来当主菜填饱个肚都一定冇问题!Mojito呢杯Mojito虽然有少少lum酒,但系饮落都系好似果汁咁样酸酸甜甜,用你解腻就最啱啦!总括而言,呢一间餐厅位置便利,环境又系好舒服,最重要系食物每一样都不错!价钱有相当抵!十分推荐大家去食!
✨一直都好想试呢间韩国菜,今日终于有机会可以品尝一下!

蜜糖柚子炸鸡🍗

人参鸡汤🐔