2023-11-16
前日晏昼两点几去左牛摩食火锅放题, 拣左呢个90分钟餐, 任食美国Prime顶级牛肩😋😍 一人一锅,唔惊卫生问题!我地拣左虫草花汤及猪骨汤。拣左食咩餐之后, 店员会即刻比QR code你, 可以在网上落单, 方便快捷~~~我即刻行出去睇吓自助区有咩食, 见到有3个大饮品柜, 选择丰富, 有唔同口味嘅汽水/ 健康饮品 (e.g. 绿茶/ 冬瓜茶/ 菊花茶/ 仙草爽). 旁边仲有芒果沙冰&葡萄沙冰机, 仲有咖啡机 & 果汁机 (橙汁/ 雪梨汁/ 提子汁/ 金桔汁),真系未见过边间火锅放题嘅饮品选择咁丰富!除左饮品之外, 当然唔少得甜品! 见到有泡芙、蛋糕、和菓子、布丁、啫喱, 仲有上面嘅北海道牛乳雪糕机!唧完雪糕仲有多款配料!大家仲可以攞沙律作开胃菜,最惊喜系有凉拌海带。睇番火锅配料先,见到酱料区有好多选择,有干葱, 炸蒜, 芝麻酱, 芫茜, 柚子醋等等。火锅食材都好丰富,有韩国牌子公仔面、荞麦面、乌冬、芝心丸、高质冬菇、年糕、鱼腐、云耳、莲藕、响铃、玉子豆腐等等,真系想打边炉嘅食材都有!职员好快手送上一碟碟食材,prime牛肩真系几靓,油花分布平均,猪肉亦系中上质素;呢个餐仲包帆立贝、青
我即刻行出去睇吓自助区有咩食, 见到有3个大饮品柜, 选择丰富, 有唔同口味嘅汽水/ 健康饮品 (e.g. 绿茶/ 冬瓜茶/ 菊花茶/ 仙草爽). 旁边仲有芒果沙冰&葡萄沙冰机, 仲有咖啡机 & 果汁机 (橙汁/ 雪梨汁/ 提子汁/ 金桔汁),真系未见过边间火锅放题嘅饮品选择咁丰富! 除左饮品之外, 当然唔少得 甜品! 见到有泡芙、蛋糕、和菓子、布丁、啫喱, 仲有上面嘅北海道牛乳雪糕机!唧完雪糕仲有多款配料! 大家仲可以攞沙律作开胃菜,最惊喜系有凉拌海带。睇番 火锅配料先,见到酱料区有好多选择,有干葱, 炸蒜, 芝麻酱, 芫茜, 柚子醋等等。火锅食材都好丰富,有韩国牌子公仔面、荞麦面、乌冬、芝心丸、高质冬菇、年糕、鱼腐、云耳、莲藕、响铃、玉子豆腐等等,真系想打边炉嘅食材都有!
职员好快手送上一碟碟食材,prime牛肩真系几靓,油花分布平均,猪肉亦系中上质素;呢个餐仲包帆立贝、青口、鱿鱼仔,好正!而钟意食羊嘅朋友可以叫羊肉!
牛肉入口即溶,好有牛味,唔洗配酱汁有本身汤底味已经好好食。🤤😋 海鲜都好清甜鲜爽!
店舖装修时尚、环境光猛,有别于其他放题店,令人好有精神,食欲大开😆
物超所值,下次一定会继续黎食!