6天前
长期都超有人气,汤底配料都好多款,抵食又好味!!❤️香辣牛骨沙嗲锅 汤底香浓惹味,沙嗲同牛骨味完美融合,微微辣非常香,牛肉海鲜等等配料吸晒汤底香味超惹味!!🧡特上牛小排 油脂分布均匀,肉味浓郁,煮几秒就可以食,入口嫩滑又香牛味,必食呀~~💛澳洲M5和牛 x SRF美国极黑和牛 两款都系油脂比例适中,口感柔嫩细腻,好高质💚鲍鱼x花胶 鲍鱼爽口弹牙鲜味十足~花胶煮完非常烟烟韧韧,充满骨胶原既感觉🩵手打虾滑 x 竹笙酿虾滑 弹牙又鲜甜,特别系竹笙吸收咗汤底精华,一啖咬落去,味道更加有层次💙手包虾肉云吞 馅料扎实,皮薄唔会烂,煮熟之后啖啖肉香配埋虾味💜炸鱼皮 x 响玲 大大件又香脆,加埋沙嗲汤底特别正🤎自助区 多款蔬菜之外,仲有企鹅丸+特长蟹柳+牛根丸+花枝丸等,款式多而加质素又唔错
💜炸鱼皮 x 响玲 大大件又香脆,加埋沙嗲汤底特别正