第2次食呢间餐厅喇,第一次系好多年前。估唔到今次再食,水准依旧咁高,仲要好抵食我哋叫咗bbq baby pork rib half slab: 非常大份,本身仲以为叫错左full slab。个rib非常入味,系用tabasco chipotle pepper sauce。仲会有个沙律及薯条做side,非常丰富Vietnamese Pho: 系我最爱嘅金边粉。汤底系用48小时熬煮,m9和牛非常嫩亦好肥美。另外亦有2条春卷,都系好丰富CBC Burger: 超级大个,而且好足料,牛肉都好食mushroom poutine: 呢个系加拿大必点街头小食,好味兼有特色!饮品方面就叫左oreo crunch: 打得好好味,好正draught beer

我哋叫咗
CBC Burger: 超级大个,而且好足料,牛肉都好食

饮品方面就叫左
oreo crunch: 打得好好味,好正
draught beer
  • Poutine