2019-09-30 1871 浏览
• 十二贯lunch omakase + 手卷🍣 •💵Price: $338🍴Food: 5/5❤️-又系$400唔洗食到既lunch omakase🤤质素好好,服务都唔错,仲请我地食多左件寿司添😆同埋平时食呢啲sushi lunch都起码个几钟,因为有时会等得耐左,但今次我地食完都系大概一个钟到,但食个时又唔会觉得好赶咁,唔错!岩哂返工人士lunch去食餐好又唔会迟返office🤔厨师发板既寿司都有好多种类,好多我平时钟意食既海胆、拖罗、赤鯥同赤贝都有,另外仲有油甘鱼、深海池鱼、伊左木、吞拿鱼酱油渍、牡丹虾、金目鲷、左口鱼边、鲭鱼,同比较特别少见既喜之次。最后有最常见嘅吞拿鱼蓉手卷作结❤️成个套餐仲有沙律,前菜,蒸蛋,汤同甜品,呢个价钱黎讲绝对系超值!
• 十二贯lunch omakase + 手卷🍣 •
💵Price: $338