2021-05-04 83 浏览
️🧜🏻‍♀️👧🏿嘅面同配料都系嗌普通🍜-🍴激辛豚骨汤面 HKD96中意食辣嘅人必试❗️(🧜🏻‍♀️未整烂辣椒之前试左个汤都几浓郁)第一眼望最吸睛就系有个雪糕球咁嘅辣椒🌶️店员都会叫你慢慢试个辣度先好打烂个辣椒球😹🧜🏻‍♀️最后都食左大半个球 辣劲十足 食得🧜🏻‍♀️好开心🙈不过虽然系话打烂左大半个 但剩返果啲辣椒油份系不停渗出😹面度拣左普通 韧度都唔错 同埋有两大片豚肉都好腍好嫩🥳-🍴温泉玉子鸡汁拌面 HKD82呢个拉面可以俾大家发挥自己嘅小宇宙😂佢本身冇咩汤 但系就会跟几款唔同嘅调味料俾你 可以自己调味🤪 👧🏿个碗就落左小小🧜🏻‍♀️碗面嘅辣酱 麻酱 一粒生蒜 同埋大量卡夫芝士粉🙈虽然D野都系随心落 点知佢又真系几好食㖞(可能系👧🏿太有调味嘅天分🤣面底👧🏿都系要左普通硬度 口感弹牙 面条都顺口 食落去'雪雪声' 不错❗️-🍴鸡皮春卷配胡麻酱车厘茄沙律 HKD45我地见到系鸡皮 咁邪恶就即刻叫左😍热辣辣上枱 鸡皮口感唔系炸到干晒 仍然系有少少烟韧 一咬啲鸡油渗晒出黎🤩内饀应该系猪肉 感觉似饺子多过春卷🥟-🍜Menu会不定时更新 同埋画风好靓 去嘅话可以当画作咁睇佢个menu😹另外餐枱仲有蒜头比客人自己

🧜🏻‍♀️👧🏿嘅面同配料都系嗌普通🍜
🍴激辛豚骨汤面 HKD96
🍴温泉玉子鸡汁拌面 HKD82
🍴鸡皮春卷配胡麻酱车厘茄沙律 HKD45
🍜Menu会不定时更新 同埋画风好靓 去嘅话可以当画作咁睇佢个menu😹另外餐枱仲有蒜头比客人自己整蒜蓉同埋好多酱汁🧂🥫

💛
味道觉醒指数: 3.9/5
抵食指数: 3.6/5
服务指数: 3.5/5.