2022-10-21
天气凉凉地,最岩就好打边炉同食烧肉,我就想一次过满足晒两个愿望😍我地封左旺角呢间放题店,有齐烧肉同打边炉两种享受,而且食物质素仲好高🤩环境亦好舒服,干净阔落,简约日式嘅装修设计😉一坐低,就上左个刺身先,系莲子鲷黎既,皮脆肉嫩,好鲜味,系期间限定架👍🏻我地叫左A5 熊本和王日本和牛套餐,如果系早鸟时段平日仲有75折,性价比好高☺️除左日本A5和牛,仲有澳洲既M9和牛都超正,一次过可以比较到唔同地方、唔同级数既和牛🥳除咗牛肉之外,佢地仲有好多唔同配料,海鲜紧系唔少得啦😆虽然种类唔多,但系胜在质素都唔错,我地果日去,是日海鲜仲系蟹黎,都几多膏架😋当然亦有其他肉类同蔬菜🥬等待食物烧熟嘅过程,可以叫啲熟食食住先,炸物、天妇罗、辣酒煮花螺、清酒煮蚬等等😍我哋仲加咗任饮$48,乳酸梳打类既饮品,唔算好甜,好岩食烧肉饮,佢地份量仲好劲大,我一杯都饮唔晒🤣