2024-03-23
星期五晚餐时间5:00就开始,我哋5:30就到咗餐厅,成为第一台客人,仲可以拣位坐。我哋两个人食,要拣选同一个餐,我哋拣咗最平嘅严选美国牛肩肉放题,90分钟。除咗任食严选美国牛肩肉,美国豚肉,仲有精选鸡腿肉。牛肉好新鲜唔太肥,即使我哋再加单,再叫嘅牛肉都可以保持新鲜,正!另外出边可以有好多种蔬菜同埋面类任攞,其中一个特别嘅蔬菜,系叫台湾快菜,出边未食过,同埋有莴笋!仲有佢做紧士多啤梨promotion,有好多关于士多啤梨嘅甜品雪糕,都系任食。如果想食Movenpick,就要赞好佢哋嘅Social Media,同埋post张相。另外朋友呢个月生日,所以我哋做咗会员,送一个和牛蛋糕,即系有几片和牛组成嘅一个蛋糕造型,下边有个播紧Happy birthday嘅音乐盒喺度转。埋单$458一定会再嚟,打边炉嘅好地方👍🏻
埋单$458一定会再嚟,打边炉嘅好地方👍🏻