2018-12-31 166 浏览
最近食左餐好满意既放题🥰 无限时放题可以慢慢食,而且食物仲好高质,真心推荐❗️佢地系半自助形式,冷盘、寿司、鱼生、串烧同甜品都可以自己去拎今次我最爱既系佢地既寿司吧🍣平时放题唔会食寿司因为好快就会饱,又整得求其,但系呢度制作绝不马龙,刺身够新鲜,当中仲有海胆军舰同鱼子军舰,呢2款好受欢迎!通常师傅整完出黎就好快俾人拎左🙈鱼生鲜甜,而且块块都劲厚切,带子无切开原粒上🤩劲满足啊串烧种类繁多:牛、鸡、虾、带子、台湾肠等等,鸡肉最讨我欢心!肉质嫩滑而juicy热食方面试左清酒煮蚬,d蚬大大只粒粒都有肉,酒味刚好,唔会食到苦味👌🏻天妇罗即叫即炸🍤炸皮够薄,热辣辣食超好味虽然食得好饱!但女人见到甜品系有第2个胃既😍呢度有大大个甜品柜,竟然有水信玄饼💕好抢手,我一个都啪左两件🙈另外仲有抺茶慕丝🍵相当惊喜㖞!抺茶味几出,而且甜度刚好,甜品吧仲有即叫即制班戟同焦糖炖蛋要赞一赞呢度既师傅,每个位置都有一位师傅睇住,佢地会因应食物既去量refill,而且refill速度都好快👍🏻

鱼生鲜甜,而且块块都劲厚切,带子无切开原粒上🤩劲满足啊