餐厅: 牛角日本燒肉專門店 (屯門市廣場1期)
资讯:

2020-11-20 1550 浏览
最近先留意到原来除咗牛角buffet外,牛角有某啲分店都有放题食,餐牌同buffet唔同,今晚即管就去试下先!睇咗一轮餐牌,的确系同buffet既餐牌有明显分别,今晚就拣咗set D,比起我去牛角buffet拣LV4系贵啲!放题同buffet既另一个分别系放题无自助bar,连饮品都系落order既,食物方面啲牛肉真系好吸引又好食🤤🤤其他食物都好高质,蚧盖一流但不宜食太多,虾明显转咗贵价啲既虾,仲有黑椒牛舌都值得一试!餐厅环境宽敞,感觉都好干净,员工服务态度真系值得赞!清枱快、出餐快又无漏单、又细心(见你剥虾即递上湿纸巾)🥰🥰另一样同buffet既分别就系雪糕,因无自助bar,所以无软雪糕,但有Häagen-Dazs😋😋

2020-11-19