2019-11-22 116 浏览
之前同屋企人做节,再去呢间日式放题预先book咗枱,唔使等,即刻入座,餐厅嘅环境好舒适,个场十分阔落,座位舒适,我地有卡位坐,有饮品区同甜品自助区,其他野食都系入纸落单。每次食放题番本之作一定系主打刺身,选择有好多,包括三文鱼、甜虾、甜虾、泰式生虾、松叶蟹钳、松叶蟹棒、厚烧玉子、珍宝带子、北寄贝、八爪鱼、希灵鱼甜虾有甜味,口感有黏黏地既胶质,肉质细棉,味道甜美厚切三文鱼刺身大大件,咬落肉质细嫩鲜美原粒带子,都系必食之选,肉身好厚食完刺身再来D香口惹味小食炸物如鸡翼﹑银雪鱼、牛舌都好深刻因为太好味天妇罗大虾,虾弹身牙之外,系即炸的,粉浆薄脆口海鲜锅同牛寿喜烧火锅都好正,食左两锅寿司想讲款式好多,我地都点左好多食,真心回本,味道同连锁寿司店无差别甜品方边出面自助区有少量选择, 每人有雪糕可以拣movenpick /Häagen-Dazs一杯,我拣左Häagen-Dazs特别季度限定版,原来系焦糖味,唔错野食选择多,野食即整够热唔系番叮寿司即整紫菜仲系脆身,上菜速度都算快,order咗嘅食物都好快, 而且是漏单嘅机率小,职员服务态度不错,会再黎
之前同屋企人做节,再去呢间日式放题

甜虾有甜味,口感有黏黏地既胶质,肉质细棉,味道甜美

厚切三文鱼刺身大大件,咬落肉质细嫩鲜美

原粒带子,都系必食之选,肉身好厚

食完刺身再来D香口惹味小食

炸物如鸡翼﹑银雪鱼、牛舌都好深刻因为太好味

天妇罗大虾,虾弹身牙之外,系即炸的,粉浆薄脆口

海鲜锅同牛寿喜烧火锅都好正,食左两锅

野食选择多,野食即整够热唔系番叮