2021-09-21
天下无不散的筵席 🍻终于返完Intern 要回归校园了⏰🏫讲再见梗系要预备定D 散水饼卑同事啦 🐱之前食过佢normal size 既挞 觉得超好食 ‼️ 见佢原来都有散水饼礼盒🎁就专登订嚟试吓啦💕.▪️ᴍɪɴɪ-ᴛᴀʀᴛᴇs ʙᴏx (𝟷𝟼ᴘɪᴇᴄᴇs) $400 | ⭐️: 4.8/5一盒一共5款挞:Vanilla Strawberry 🍓 • Raspberry Chocolate 🍫 • Coconut Mango 🥭 • Earl Grey Orange 🍊 • Sesame Matcha 🍵 每个挞直径4.8cm 下午茶一人一件 大细啱啱好佢个挞馅都唔会话太甜 🥰 同埋味道有层次✨最钟意系佢个底有一层脆脆既饼底🍪 好好食我无试晒所有味道,但之前试过佢个绿茶芝麻 我超级钟意❤️ 因为两只味都系我既大爱‼️今次再试埋佢个红莓朱古力味 都非常好食🤤 根据我既经验同收集返黎既Feedback 应该无边只味系伏🤐 只只都几高质吓🔥.👍🏻好个方面:佢呢盒款式够多 外型亦都做得好精细 ~ 同事见到都赞又靓又好食🤤 佢亦都有online落单同 送货服务 🛵 超级方便唔洗烦.👾 唯一一个问题系:佢每个
天下无不散的筵席 🍻
终于返完Intern 要回归校园了⏰🏫
讲再见梗系要预备定D 散水饼卑同事啦 🐱
每个挞直径4.8cm 下午茶一人一件 大细啱啱好
佢个挞馅都唔会话太甜 🥰 同埋味道有层次✨
最钟意系佢个底有一层脆脆既饼底🍪 好好食
今次再试埋佢个红莓朱古力味 都非常好食🤤
👾 唯一一个问题系:佢每个挞既距离摆得比较近 尤其疫情之下😷 大家都唔想自己整污糟隔离个挞👻 所以每一个都好似夹公仔咁揾张纸巾🧻夹个挞出黎😹 有少少麻烦👊🏿 但如果嗌佢另一个9盒装既Gift Box 就应该无呢个问题🤗以为佢个盒系独立包装 好似一个个礼物盒咁🎁 但就贵D ($423)
—————————————————————
整体而言,狸猫推荐呢个饼挞礼盒做散水饼👍🏻
唔单止落单方便快捷 又有速递服务 💫 我都系Last day 前5日先订 哈哈(劲迟先准备 zzz)
重点系性价比好高 又靓又好食又多款式🥰 简直无得弹🤗