2021-12-03
游悠闲闲游铜锣湾 所以👧🏻👦🏻话揾食都要揾间悠闲嘅餐厅 🍽网上话这间 #牧羊少年 经常大排长龙 👧🏻👦🏻👩🏻一于提早5:45pm食晚餐🥣今次我哋order咗#小食拼盘有炸蕃薯条、八爪鱼丸、鸡翼、春卷、辣肉肠、坎伯兰肠 配两款沾酱炸物香脆可口 沾上酱汁美味无比#俄式牛仔柳意大利粉牛仔柳好嫩滑 配上磨菇汁 味道好夹#鲜忌廉黑松露杂菌长通粉一上碟就闻到好香嘅黑松露味、芝士味 长通粉充满酱汁味道 啱晒钟意食菇菌嘅👧🏻👦🏻牧羊少年咖啡馆 (Fashion Walk) (铜锣湾)📍铜锣湾记利佐治街11-19号Fashion Walk地下17号舖#文青咖啡店 #铜锣湾 #hkfoodie #铜锣湾美食 #hkfood #吃货 #foodstagram #sohappy #instafoodie #不专业食评 #lcty食志 #吃货姐弟 #为食姐弟 #kidfoodie #lctyfamily #hkig #hkmami #晋岚日常 #hkiger #kidsmodel #hkkids #亲子blogger
所以👧🏻👦🏻话揾食都要揾间悠闲嘅餐厅 🍽
炸物香脆可口 沾上酱汁美味无比
#俄式牛仔柳意大利粉
牛仔柳好嫩滑 配上磨菇汁 味道好夹
#鲜忌廉黑松露杂菌长通粉
一上碟就闻到好香嘅黑松露味、芝士味
长通粉充满酱汁味道
啱晒钟意食菇菌嘅👧🏻👦🏻
牧羊少年咖啡馆 (Fashion Walk) (铜锣湾)