2020-03-15
呢间楼上Cafe环境舒适😚装修好文青,又有干花做桌上装饰💐适合钟意打卡啲朋友仔😂😂见呢间cafe人流都好多下😂无论你系想chill下或者嚟做野,都好适合嚟喝杯咖啡大大力咁惩罚高质黄店🤩🎗💛 位置在隐蔽商厦里,有点难找呢😆楼上cafe感觉就好似尖沙咀另外一片宁静天地👍🏻1️⃣盐烧蟹棒明太子白菌意大利面 $92意大利粉份量算颇多🤣明太子酱汁好香浓,充份地裹住每条意粉🍝意粉软硬适中😋唔会话太咸,好入味😄上面有一条大条蟹棒肉同紫菜同意粉非常之夹🤤唔会话太腻!果然系招牌之作😍2️⃣自家制玫瑰草莓酱窝夫配焦糖冰淇淋 $76至于呢个甜品卖相真系好吸引😍酸酸甜甜嘅玫瑰草莓酱同黑色竹炭窝夫好夹🧇🖤同焦糖雪糕一齐食,一冷一热好过瘾😋窝夫好香好脆,味道不错👍🏻唯等候时间略长😕3️⃣泡沫鲜奶焙茶 $58焙茶latte真系好好喝‼️‼️值得推荐😚焙茶味非常之香浓😍拉花配上棉花糖做装饰,斋睇都觉得好靓🤎奶味好浓郁🥛甜度适中✨饮落觉得好香滑😋4️⃣泡沫鲜奶抹茶 $56抹茶latte不只拉花靓🌸仲好重抹茶味👍🏻阵阵回甘不苦涩🍵饮落觉得好浓郁😋但系都系觉得焙茶味好饮啲😛💡总括而言,呢间cafe好适合chill下同放下风😚而且食物不俗🤩性价
1️⃣盐烧蟹棒明太子白菌意大利面 $92
2️⃣自家制玫瑰草莓酱窝夫配焦糖冰淇淋 $76
3️⃣泡沫鲜奶焙茶 $58
4️⃣泡沫鲜奶抹茶 $56
💡总括而言,呢间cafe好适合chill下同放下风😚而且食物不俗🤩性价比几高👍🏻另一黄店cafe好选择💛