2020-02-06 383 浏览
屈左喺屋企自闭左好多日,终于顶唔顺想出去食个饭。就同朋友近近地,去左呢间新开既舖头食野。由于武汉肺炎,条街好少人。呢间舖头就算系新开+今日撞啱感谢日有$20午餐都好少人。Lunch唔驶等位,直接行入去就可以坐低嗌野食。野食都好快黎到。我同朋友就冇叫$20午餐,我哋叫左御品‧半熟牛扒定食(转乌冬)、生姜汁日本豚肉定食,然后加左日式炸饺子同埋珍宝赤虾。感谢日menu午餐menu午餐menu珍宝赤虾珍宝赤虾︰超大只,肉质非常爽口弹牙,好新鲜,食落超满足,仲要超多膏!!非常推介追加生姜汁日本豚肉定食生姜汁日本豚肉定食︰猪有少少浓味,但系送饭唔错。手卷一般,但系完全冇谂过会系鳗鱼。御品‧半熟牛扒定食御品‧半熟牛扒定食︰我就加钱转左乌冬,然后拣左温泉蛋。半熟牛扒份量几多,好腍,而且个汁几夹,放落口好香。乌冬烟轫有口感,汤饮落唔会口渴,带少少咸味。店员服务好好,见到我哋食完既碗碟会好主动问我哋,然后拎走。环境唔错几好坐,播既歌都几好听,又唔会太大声。价钱合理,野食高质。

感谢日menu
午餐menu
午餐menu
御品‧半熟牛扒定食
御品‧半熟牛扒定食︰我就加钱转左乌冬,然后拣左温泉蛋。
半熟牛扒份量几多,好腍,而且个汁几夹,放落口好香。

乌冬烟轫有口感,汤饮落唔会口渴,带少少咸味。
店员服务好好,见到我哋食完既碗碟会好主动问我哋,然后拎走。
环境唔错几好坐,播既歌都几好听,又唔会太大声。
价钱合理,野食高质。
2020-02-04