平时食便当都系谂住愉快同平为主外卖店质素都麻麻地🥹今日咁啱发掘到呢间日式便当店比起一般外卖店有啲唔同🩷设计带点日式嘅风格包装嘅设计都好有和风🎎一打开个便当加上配菜摆设都好精致用心🎨见到呢啲细节食便当都开心D🥰 另外一题仲有好多唔同嘅甜品选择😛诚意度真系好加分⭐️ 蒲烧鳗鱼便当 🐟鳗鱼嘅肉质嫩滑加上充满丰富油脂香🔥微甜嘅蒲烧酱汁加上焦香陪饭一流❤️配上自家制既卷蛋配菜原来专登加上味醂调制🍳心思同精致值得一赞⭐️ 和风牛肉便当 🐮经典嘅和风牛肉口味唔会太重有种家庭嘅感觉岩岩好🥩 比起快餐店冇咁肥而且洋葱既清甜度好健康🧅另外一个亮点系便当会附送小份甜点🤪今日试咗蕨饼同埋Brownie🍡饭后甜一甜感觉不错⭐️ 红豆鲷鱼烧 🐠⭐️ 曲奇 🍪即叫即烧嘅鲷鱼烧入口好松软😍配上绵密既红豆馅岩岩好🫘 曲奇总共有朱古力碎燕麦提子同埋双重朱古力三种口味🍫特别钟意双重朱古力嘅味道特别浓郁🖤⭐️ 冷泡冻顶乌龙🍵⭐️ 冷泡特级宫廷普洱 ☕️两款冷泡茶都不加糖饮得出茶嘅原味🫖特别推荐宫廷普洱浓郁得黎尝得到回甘💚

⭐️ 蒲烧鳗鱼便当 🐟

⭐️ 和风牛肉便当 🐮