上星期放工去左中环一间日本吉列和牛专门店🎌 —「GIN KATSU」食晚饭😋😋餐厅主打日式吉列和牛🐮,即叫即炸!坐吧枱仲可以睇到师傅制作食物👨🏻‍🍳~~作为牛魔王的我当然要黎试试❤️❤️🍱吉列日本A4和牛定食 $380✨定食包括有吉列A4和牛、渍物、特制牛尾汤同白饭,整体好丰富~~吉列A4和牛外脆内软🐮,口感细嫩松化!仲要啖啖油脂香,配撘自家制牛肉酱汁食一流🤤🤤而特制牛尾汤用上6小时慢火烹调,味道清甜、充满牛肉香!另外仲有大量沙律🥗,食完可以解解腻👍🏻👍🏻🦪吉列牡蛎(2件) $68✨呢个系佢地的招牌小食,必点!!吉列蚝外层金黄香脆,咬落肥嫩多汁、好鲜甜!蘸他他酱食好开胃😋😋🍹金沢汤桶柚子梳打 $68✨口感清爽,选用天然温泉水同柚子果汁制成~~入口充满浓郁的柚子香🍊,气泡感十足!樽身设计仲好靓添😍😍
作为牛魔王的我当然要黎试试❤️❤️

🍱吉列日本A4和牛定食 $380✨

🦪吉列牡蛎(2件) $68✨
呢个系佢地的招牌小食,必点!!

🍹金沢汤桶柚子梳打 $68✨
口感清爽,选用天然温泉水同柚子果汁制成~~
入口充满浓郁的柚子香🍊,气泡感十足!樽身设计仲好靓添😍😍