2023-03-11 66 浏览
熊本烧肉(Causeway Bay)啱过去嘅礼拜六日 同朋友去港岛周围行👣 朋友仲超好请小编食烧肉放题🔥 梗系要好好记录低🤭🤭⌖ 午市120分钟澳洲和牛放题💰$316/位今次我哋冇嗌午市定食🍱 而系拣咗放题食尽佢🙈🙈 烧肉类🥩选择多多 和牛🐮、豚肉🐷、鸡肉🐔盐烧定汁烧都有😗😗 最钟意油脂丰富嘅薄切牛小排😚、肉味十足嘅酱烧牛柳粒🤤、邪恶至极嘅厚切五花肉🔥 款款都几特别 一定揾到你啱口味嘅🤩🤩海鲜类🐟试左几样都OK😛😛 推荐弹牙爽甜嘅海虾🦐、肥美嘅三文鱼骨🐟同埋肉味浓郁嘅鲭鱼🐟 蔬菜类🥬食多咗肉想解吓腻梗系要嗌返啲蔬菜😎 推荐鸡髀菇🍄、厚切翠玉瓜🥒、超甜嘅菠萝🍍炸物类🍢不得不赞赏呢度嘅炸物🍢 够多种类之余 全部都做得唔马虎㗎! 芝士年糕🧀流心烟韧 炸鸡🐔 嫩滑Juicy💦💦 认真值得一试😋😋甜品类🍰甜品虽然款式唔多 但都不错😌😌 好似Chocolate brownie🍫 同埋朋友仲烧埋棉花糖添 正呀☺️饮品类🧃除咗基本嘅汽水🥤、茶饮☕️ 呢度有少见嘅利宾纳🍇饮添 小编都好耐冇饮 超冰爽🧊☻ 回头指数:8/ 10
熊本烧肉(Causeway Bay)

⌖ 午市120分钟澳洲和牛放题
💰$316/位