2018-10-03 86 浏览
今日同女朋友食左间高质放题一入到去既环境已经同其他放题高级D 我好钟意佢既座位 好舒服 虽然食物款式唔算多 但味道系比其他放题好 味道出色👍👍👍 甜品都唔错嫁 入正题:叫左好多野 🤤🤤🤤 我唔介绍晒 简单同大家介绍几款我比较钟意既有几样野我觉得一定要食:『火炙海盐左口鱼寿司』入口即溶 鱼油充满整个口腔 好正 🤩🤩🤩 『鲷鱼刺生』呢个同上面都系好少放题有得食 好有咬口 一个字「正」『火炙海胆鱿鱼寿司』都唔错 食过几间放题D海胆都会有少少腥 但呢到我少少都食唔到『葡萄酒烩牛舌』有爽口既感觉 但唔会咬唔开 仲有几样觉得大家都可以试下:『雪花炸鲜奶』我觉得好好味 系炸鲜奶面仲加左D炼奶 本身淡淡地既鲜奶加左炼奶之后多左阵甜味 令到成条鲜奶更加好味 但唔系好食甜既朋友就要谂清楚 😂『牛油烧翠肉瓜串』第一啖会觉得淡淡地 但唔知点解觉得好好味 😂 可能系有牛油香 同埋加左少少盐 『鹅肝寿司铁塔』味道已经唔识形容 有D特别 大家不坊试下最后大家一定一定要食佢既『紫薯蛋糕』好好好食 到想讲粗口 😂 好香好浓既紫薯味 🤤🤤🤤 面系雪糕底系蛋糕 雪糕面仲有一层紫
今日同女朋友食左间高质放题

有几样野我觉得一定要食:

『葡萄酒烩牛舌』有爽口既感觉 但唔会咬唔开

仲有几样觉得大家都可以试下:

『鹅肝寿司铁塔』味道已经唔识形容 有D特别 大家不坊试下

最后大家一定一定要食佢既『紫薯蛋糕』好好好食 到想讲粗口 😂 好香好浓既紫薯味 🤤🤤🤤 面系雪糕底系蛋糕 雪糕面仲有一层紫薯粉 口感同味道都系冇得顶 👍👍👍

BTW:落单就同一般放题一样 已经转左做手机落单 又或者关注佢地既微信号