2023-06-02
〰️大围 高质日式洋食屋〰️今次嚟咗大围显径嘅日式洋食屋,专程嚟试吓佢嘅蛋包饭😋餐厅唔易揾,去到上径口村我都系睇返佢餐厅嘅ig story highlight跟住行🤭🤭小店座位唔多,想繁忙时间食到又唔想排队嘅记得book定位喇!餐厅IG有摆到一条订位Link比大家🔍🔸经典日式牛肉酱汁蛋包饭一order佢就新鲜整比你,嚟到枱仲热辣辣出哂烟咁♨️当然要拍返条打卡片𠝹开只蛋先😍蛋入口超级嫩滑!真系好好食❤️🔥日式牛肉酱汁都好够味,捞饭一流😋🔸自家手打日式汉堡排男友一定要食肉就叫咗个手打汉堡排配白饭,呢个汉堡有惊喜!🤩🤩一切开超多肉汁涌出嚟,食落肉质鲜嫩又有弹性,同平时嘅雪藏机绞汉堡果然好大分别🥹🥹🔸昭和风鸡蛋布丁心思思想食多个甜品就叫咗个布丁试🥹又有惊喜!本身唔系特别钟意食甜,尤其唔钟意食cream嘅我爱上咗佢💘个布丁上面啲cream唔甜有奶香打得好滑,鸡蛋布丁好香浓蛋味入口又系劲滑,成个口感好舒服,焦糖味唔会苦,甜度啱啱好💓💓💓服务质素: 🌕🌕🌕🌑🌑回头率: 🌕🌕🌕🌕🌗➿➿➿➿➿➿📍ADO洋食屋大围上径口村15号地下➿➿➿➿➿➿💡#foodiesquad日本菜 💡#foodiesquad大围
今次嚟咗大围显径嘅日式洋食屋,专程嚟试吓佢嘅蛋包饭😋
🔸经典日式牛肉酱汁蛋包饭
🔸自家手打日式汉堡排