2023-09-21 66 浏览
🤓今日去咗呢一间旺角嘅日式火锅店食,任食放题好爽,食到饱一饱🤣🤞🏻,环境几干净阔落💗食物质素都唔错😍 仲有秋の定番秋锅系全新推出!✨澳洲谷饲黑安格斯牛+SRF美国极黑牛放题+海鲜放题呢个套餐包括:澳洲壳饲黑安格斯牛,SRF美国极黑牛,特选牛小排,PRIME美国肩胛肉眼,谷饲牛肩肉,精选鸡腿肉,特选豚肉,特选海鲜(日本帆立贝,挪威三文鱼刺身,花胶,青口,大海虾,墨鱼滑,爽脆水鱿)🩶劲多野拣!cp值劲高🤩🤩,除咗呢啲仲有好多丸类,迷你丼饭,寿司等等拣😚‼️我哋嗌咗个野菌药膳汤,个人非常钟意,佢味道鲜美,入口嫩滑,仲有滋补身体嘅功效,正‼️👍🏻👍🏻而我个人最推荐就系黑安格斯牛,佢嘅肉质嫩滑多汁,而且充满牛味,食落非常柔软🥰

✨澳洲谷饲黑安格斯牛+SRF美国极黑牛放题+海鲜放题