2020-02-28 53 浏览
朋友话呢间餐厅食物质素唔错,于是去试吓,呢度牛肉同黑豚肉各有4个套餐提供,我哋拣咗日本鹿儿岛顶级黑豚升级套餐,呢个餐提供美国进口牛肉🥩🥩,黑豚肉同鸡肉汤底方面,我同朋友都想试多一个款,于是拣咗鸳鸯锅,分别系豚骨,中华辣汤,侍应会先将三款肉送上枱,黑豚肉得切得薄薄的,的唔怕渌唔熟,牛肉卖相都好靓,食入口,两款都好 juicy,肉质鲜嫩😍😍另外有各款丸类同蔬菜都系自助形式,种类真系好多,蔬菜都好新鲜,特别钟意食西洋菜同苦瓜,苦瓜加系中华辣汤𠮶边,吸收左啲汤汁,好滋味👍🏻👍🏻炸物同串烧都系即点即炸,即烧,当中特别喜欢佢嘅炸鸡翼好好味,而串烧分别有酱烧,盐烧同味噌烧三款选择,以我个人特别推介嘅就系芦笋腩肉卷盐烧,腩肉包住条一条条新鲜嘅芦笋,入口鲜甜,完全唔会觉得肥腻,另外就系薄烧牛舌同鸡软骨串,酱烧好好味😋😋呢个餐系包括饮品同雪糕放题嘅,系甜品方面除咗雪糕之仲有雪条,布甸等等提供,当中嘅红豆雪条唔错🥳🥳