2024-04-29
高质日式西餐🍽️😃 估唔到仲有得坐Tatami,有家的感觉😆,冇谂到嘅系。。原来佢都就嚟结业🥹🥹 三文鱼,带子刺身个个配搭有d新奇,系配酸酸甜甜嘅热情果汁,个汁系唔错,几开胃,但配三文鱼有少少唔惯🤣🤣 三文鱼好似都系啱d咸嘅酱汁多d. 黑松露薯条亦都炸得好脆,不错😋 主菜方面,冇谂过寿喜烧牛肉蛋汁配意大利饭都几夹,推荐!🌟仲有甜品,蜂蜜蛋糕配烤苹果同蕃薯雪糕都好正!第一次试蕃薯味嘅雪糕,唔会太甜,又有蕃薯嘅香味,正!再加埋佢个苹果,似系炖,感觉有d似炖雪梨,几养生!😝三样野配埋一齐食好夹! 😋😋 值得推介嘅仲有咖啡,佢哋有好多款平时比较少见嘅咖啡口味,有板栗Latte🌰, 烤甜蕃薯拿铁🍠,枫糖肉桂咖啡🍯,好吸引!最特别系烤甜蕃薯拿铁🍠,面头个层已经有浓郁嘅蕃薯蓉同香味,对比肉桂拿铁,佢冇咁重咖啡味,但都好好饮!唔会太甜同太腻,个人觉得净系依杯已经可以当系一个甜品!☺️☺️S͇m͇a͇l͇l͇ ͇p͇l͇a͇t͇e͇1️⃣𝙎𝙖𝙡𝙢𝙤𝙣• 𝙎𝙘𝙖𝙡𝙡𝙤𝙥 𝘾𝙚𝙫𝙞𝙘𝙝𝙚果酸三文鱼• 带子刺身薄切🌟2️⃣𝙏𝙧𝙪𝙛𝙛𝙡𝙚 𝙋𝙖𝙧𝙢𝙚𝙨𝙖𝙣 𝙁𝙧𝙞𝙩𝙚𝙨 •𝙈𝙖𝙮𝙤𝙣𝙣𝙖𝙞𝙨𝙚松露芝士薯条·蛋黄酱M͇a͇i͇n͇🌟3️⃣𝘽𝙚𝙚𝙛 𝙎𝙪𝙠𝙞𝙮
S͇m͇a͇l͇l͇ ͇p͇l͇a͇t͇e͇
1️⃣𝙎𝙖𝙡𝙢𝙤𝙣• 𝙎𝙘𝙖𝙡𝙡𝙤𝙥 𝘾𝙚𝙫𝙞𝙘𝙝𝙚
果酸三文鱼• 带子刺身薄切
松露芝士薯条·蛋黄酱
M͇a͇i͇n͇
🌟3️⃣𝘽𝙚𝙚𝙛 𝙎𝙪𝙠𝙞𝙮𝙖𝙠𝙞 𝙍𝙞𝙨𝙤𝙩𝙩𝙤 🍳🥩
寿喜烧牛肉蛋汁炖饭
🌟4️⃣𝙃𝙤𝙠𝙠𝙖𝙞𝙙𝙤 𝙎𝙘𝙖𝙡𝙡𝙤𝙥• 𝙍𝙚𝙙 𝙈𝙞𝙨𝙤 𝘾𝙧𝙚𝙖𝙢 𝙎𝙥𝙖𝙜𝙝𝙚𝙩𝙩𝙞
北海道带子,赤味噌奶油意大利面
D͇e͇s͇s͇e͇r͇t͇
🌟5️⃣𝙍𝙤𝙖𝙨𝙩𝙚𝙙 𝘼𝙥𝙥𝙡𝙚 •𝙃𝙤𝙣𝙚𝙮 𝘾𝙖𝙠𝙚•𝙎𝙬𝙚𝙚𝙩 𝙋𝙤𝙩𝙖𝙩𝙤 𝙄𝙘𝙚 𝘾𝙧𝙚𝙖𝙢 🍨 🍎
烤苹果•蜂蜜蛋糕•甜蕃薯雪糕🍠🍰
D͇r͇i͇n͇k͇ ☕️
🌟6️⃣𝙍𝙤𝙖𝙨𝙩𝙚𝙙 𝙎𝙬𝙚𝙚𝙩 𝙋𝙤𝙩𝙖𝙩𝙤 𝙇𝙖𝙩𝙩𝙚
烤甜蕃薯拿铁🍠
7️⃣𝘾𝙞𝙣𝙣𝙖𝙢𝙤𝙣 & 𝙈𝙖𝙥𝙡𝙚 𝙎𝙮𝙧𝙪𝙥 𝙇𝙖𝙩𝙩𝙚 🍁
枫糖肉桂拿铁🍯🍁