2021-04-03 635 浏览
平日lunch hour系鲗鱼涌食野应该都要等好耐位 但呢间店员手脚好快 等左唔洗10分钟就入到去 先系门口点餐 入到去唔洗3分钟就上菜了 超快!😍🍛猪软骨野菜咖喱饭 $78佢哋嘅猪软骨慢煮左7个钟 炆得好软淋 筋位仲入口即融🤤 猪软骨真系超大旧 杂菜都好足料 女仔应该都会食唔晒🤣 不过我觉得个咖喱可以再浓d~ 佢地既饭混合左粟米南瓜 虽然口感同白饭差唔多 但感觉都健康d🤪🍜猪软骨咖喱乌冬 $74乌冬烟韧弹牙🤤 份量同样多 有我最爱既溏心蛋😍半熟程度啱啱好👍🏼 酱汁配料其实同上面个饭一样~ 咖喱唔系好辣 略嫌佢比较稀身同淡😢🍛 牛肋野菜咖喱饭 $65牛肋同样都系好淋 好入味 冇骨😋😋相比起猪软骨饭个咖喱 我比较喜欢呢个咖喱多d 咖喱杰身d 带有椰香味🤤

🍛猪软骨野菜咖喱饭 $78

🍜猪软骨咖喱乌冬 $74