之前食过荃湾店觉得唔错,今日经过西环店就入去试吓!丰御膳 $458跟餐有前菜,沙律,面豉汤,甜品,饮品,超级丰富🥰三色刺身(三文鱼腩,牡丹虾,油甘鱼) 全部都好新鲜肥美,唔会好似放题咁切到好薄🤣 黄金烧虎虾🦐 大大只,仲用咗少少芝士一齐烧😚网烧美国安格斯牛肉眼🥩 份量真系超级大,大过我只手掌🖐️!!!! 食到呢度已经好饱🤧 但系煮得超好味,锁住肉汁,够juicy,配埋旁边嘅有子胡椒酱,食到停唔到口🤩🤩迷你火炙鳗鱼饭,其实唔算迷你,鳗鱼皮烧到脆,鳗鱼汁系自家制嘅,加分!!🤪北海道刺身丼🍣呢个系我食过最多刺身嘅丼🙌🏻 有拖罗、油甘鱼、牡丹虾、帆立贝、海胆、三文鱼籽、三文鱼腩!!! 全部刺身都好新鲜,拖罗仲要肥美,入口即溶🤤 店员好亲切有礼貌,每上一碟菜,都会介绍每道菜式,又会闲聊几句,感觉好温馨🥰 而家仲做紧清酒半价优惠!!呢间系小店座位唔多,如果要黎最好就book定位la🥳
之前食过荃湾店觉得唔错,今日经过西环店就入去试吓!

丰御膳 $458
跟餐有前菜,沙律,面豉汤,甜品,饮品,超级丰富🥰

黄金烧虎虾🦐 大大只,仲用咗少少芝士一齐烧😚

北海道刺身丼🍣

呢间系小店座位唔多,如果要黎最好就book定位la🥳
2021-10-20