2022-10-25
梦の丼 (土瓜湾)📍地址:土瓜湾谭公道2号地舖==================不嬲都知呢间嘢好正,无论我几想试都好,都抽唔到时间去土瓜湾。不过最近请咗个工人,见D 野上咗轨道,终于可以同朋友出嚟轻松下🥺🥺一入到去觉得环境好舒服,唔会太光又唔会太暗,好relax😍😍花锦鱼生丼 $188上枱个刻真系好澎湃😍鱼生丼舖满好多刺身粒,刺身新鲜美味!搅拌后食,啖啖都系刺身同饭,大满足!梦之丼$298上面有一片拖罗,入口即溶!另外仲有三文鱼蓉,带子,海胆,三文鱼子等等,真系劲丰富!!矶烧帆立贝$68帆立贝真系好好食! 劲大粒,上面仲有七味粉调味,外面微微烧过,入面仲系生的,包住紫菜食,口感好丰富!另外仲叫左:左口鱼边寿司$96/2 件赤背刺身$58鲍鱼$68深海池鱼刺身$78😍overall 黎讲,d 刺身都系新鲜高质!店员服务都好殷勤,成日帮我哋添茶!下次一定会再黎!
📍地址:土瓜湾谭公道2号地舖
==================