2019-03-13 2123 浏览
难得今晚三姊姐约埋食好西,紧系要食好嘢啦!之前喺IAG睇到个post 实太吸引。事不宜迟,电话book 枱,哈!有位呀!!!yeah!辣味噌甘海老甜虾新鲜、甘香。炒粉丝系韩式嘅炒粉丝,味道不错,好味!海胆和牛丼来到我们的重头戏,初初净系俾个IG post吸引,咩都冇谂就订枱,一心谂住试和牛海胆饭,点知去到坐定定之后睇餐牌,揾来揾去都唔见餐牌有哩个饭,唔系呱,特登过海食,同我讲冇,之后问店员,原来个饭系lunch set,佢话要等佢问下厨房够唔够材料先可以帮我地落单,😅好彩皇天不负有心人,有得食。真系好邪恶呀!!!海胆新鲜,冇苦涩味,和牛都可以啦,有少少筋,整体都好好味,捞埋只蛋,成个饭同牛肉都好滑。👍🏻厚牛舌烧厚牛舌,超级正!有口感、香脆可口!可能我地烧得太好了。😆😆猪颈肉嫩!好味!盐腌得味道刚好,烧完香脆有肉汁,唔会干柴。好满足啊!环境坐得又舒服,位置够阔落!推

辣味噌甘海老
甜虾新鲜、甘香。

炒粉丝
系韩式嘅炒粉丝,味道不错,好味!

海胆和牛丼

厚牛舌

猪颈肉
嫩!好味!盐腌得味道刚好,烧完香脆有肉汁,唔会干柴。

好满足啊!环境坐得又舒服,位置够阔落!推
2018-11-28
  • Pork Neck