2023-08-07
路过铜锣湾见到装修已经觉得好靓、小清新风,加上系我钟意既日本菜,即刻吸引入去试吓先!-极上黑毛和牛A4 (关东风寿喜烧汤底)牛味好浓郁! 只需系shabu shabu锅中拖曳数味,再沾上日本生蛋浆,放入口就入口即化,牛肉化为油花和牛味瞬间在口中融化,滋味回味无穷🤩 Oishi~ 💫-本延特选黑毛和牛 (关东风寿喜烧汤底)特选和牛系比极上和牛更大块、油脂更多! 特选牛既牛味、油脂分布感和咬口系更上一层楼,简直系一道味觉盛宴😽两个set都有附送沙律前菜&蔬菜拼盘,啲蔬菜都一样咁新鲜咁好食! 个拼盘有葱、菇、皇帝菜、粟米、红萝卜、津白、蒟蒻丝、一条蟹柳&油扬豆腐,夹埋个清甜寿喜烧汤底,出到嚟好好味!plus咁多菜选择好有日本feel☺️ +$15可以白饭转乌冬,我地试咗,系值得加既. 乌冬质素高,Q弹又嗦汁👍🏻值得一提:所有食物摆盘都做到靓一靓,侍应服务亲切有礼醒目,为呢个美好用膳体验更加分呢!💗
-极上黑毛和牛A4 (关东风寿喜烧汤底)
-本延特选黑毛和牛 (关东风寿喜烧汤底)