2018-10-29 50 浏览
今日同朋友收工之后忽然好想食日本野,行过金巴利道见到间好有日本风格既餐厅,即刻俾佢吸引左我眼光,望下餐牌都几吸引就即刻入去坐底。入面环境非常适合倾计,坐得又舒服之后即刻点左好多野食首先前菜叫左个和风蕃茄沙律,配以日式烧汁同黑椒非常开胃惹味呀!!!平时唔系点食蕃茄既我都忍唔住系咁食之后小食叫左蒜香烧牛舌心、烧鲜鸡肾、鸡皮露荀串,啲香料比例恰到好处,又唔会感觉油腻终于轮到我最爱既鱼生刺身,叫左个Omakase刺身拼盘,厨师会拣当季最靓最新鲜既鱼生,侍应仲会亲切地介绍每种鱼生,仲有唔同既食法添。鱼生控既我地食到lam lam 利🤤最后再叫左四件寿司作为今晚圆满既结束,包括三文鱼腩、油甘鱼腩、蟹膏帆立贝、鳕场蟹脚。钟意食日本野既朋友仔一定要黎呢度试试!
入面环境非常适合倾计,坐得又舒服

之后即刻点左好多野食

平时唔系点食蕃茄既我都忍唔住系咁食

钟意食日本野既朋友仔一定要黎呢度试试!