2023-03-30 41 浏览
放工喺附近行咗阵,想食日本嘢,又未试过大山,见佢餐牌都几吸引,就上嚟试一试餐厅嘅装修好靓好有心思,令人觉得真系喺日本居酒屋坐紧咁,座位又干净又阔落,店员又好殷勤,一入嚟个环境同气氛就令人觉得好舒服餐牌提供嘅选择好多,图文并茂,望都觉得好吸引,餐厅用QR code落单,系统唔单止有图片,仲将唔同嘅食品分晒类,点餐又快又方便盐烧厚切牛舌串($38) - 烧得好香,肉好淋,味道啱啱好,好好味大阪烧($48) - 上碟嘅时候已切好四份,好贴心,大阪烧椰菜好足,唔会太粉,咬落好爽脆,沙律酱同木鱼都好够,食落好香口德岛鸡皮饺子($58) - 外皮好脆,馅料好足,鸡皮好好咬,醋沟咗酱油同油,同鸡皮饺子好夹杂锦天妇罗($68) - 有蕃薯、茄子、青椒、南瓜各一件同虾三只,薄薄一层炸粉,好香脆,食材本身好新鲜,好好食牛肉寿喜锅($58) - 汤清甜,牛肉同各款蔬菜都好多,好好食大山食物同服务质素都好好,环境同气氛又舒服,真系几抵食,值得推介