2021-11-12
呢区啲餐厅愈开愈多🥳 cafe、日本菜⋯咩都有🤩 今次试左呢间日本餐厅🍴环境有啲似日本嘅居酒屋🏮梦之丼呢个鱼生饭非常丰富,一次满足晒你N个愿望🥳有三文鱼蓉、三文鱼子、帆立贝、牡丹虾、海胆、松叶蟹、左口鱼边等,啲𩠌嘅份量仲多过饭😂店员仲比左橙醋我地,饮一啖再食,令鱼生嘅鲜味更出🥳花锦鱼生丼呢个鱼生丼性价比相对高!依加仲做紧全日半价优惠‼️杂绵刺身包括有三文鱼、白身鱼、赤虾、左口鱼边、金蟹子、三文鱼子、樱花虾、蟹膏豆腐、青瓜、甜蛋、玉子渍、松叶蟹、蚬肉等🥰超级足料呀🤩刺身都几新鲜,捞埋蛋黄食令到个饭更香!蟹黄酱烧蟹膏豆腐清淡豆腐配上浓浓嘅蟹黄酱,令蟹膏味道更加突出😋值得一试!矶烧北海道珍宝帆立贝帆立贝好大粒又鲜甜,而且仲烧得好香🥰入口滑嫩~ 包住紫菜增加口感😍深海池鱼刺身系厚切嘅深海池鱼~ 质素平平,鱼油香如果重啲就好🤓左口鱼边寿司小编最爱🥰油脂味劲重,食落入口即溶🥳如果厚啲就更好!
梦之丼
花锦鱼生丼
蟹黄酱烧蟹膏豆腐
清淡豆腐配上浓浓嘅蟹黄酱,令蟹膏味道更加突出😋值得一试!
矶烧北海道珍宝帆立贝
深海池鱼刺身
系厚切嘅深海池鱼~ 质素平平,鱼油香如果重啲就好🤓
左口鱼边寿司
小编最爱🥰油脂味劲重,食落入口即溶🥳如果厚啲就更好!