2023-07-05
♡♡♡📍巧 すしたくみ (旺角)旺角山东街53号地舖坐系BAR枱个感觉真系几好😂,厨师就真系系正前边,可以睇住佢地整出黎🤤🤤。又可以睇到佢地既食材🤣,望住都觉得正!而且成间餐厅既布局都好日式😹~好似系日本咁!🍽️海胆手巻真系睇到厨师一步一步整出黎,成个FEEL好正🥰!真系好新鲜~海胆好大一旧🤤🤤,味道好鲜~另外食手巻既另一个灵魂就系块紫菜!紫菜系劲脆🤭~令个成个既海胆手巻劲出色🤩~🍽️吉列广岛蚝4件吉列广岛蚝好脆口,唔会好多粉!咬落去都好香又好juicy ~广岛蚝好肥美😚😚🍽️蟹肉蟹膏军舰、炙烧鳗鱼寿司、北海道珍宝帆立贝寿司、吉列虾寿司、中拖罗寿司、甜虾寿司、墨鱼寿司、油甘鱼寿司、三文鱼寿司、炙烧左囗鱼背寿司因为样样都想试下,就叫左呢几款啦~当中炙烧鳗鱼寿司真系好吸引❣️!鳗鱼好长一条,味道又好足够,真系好正~北海道珍宝帆立贝寿司都好正!帆立贝好大粒🥰!而且又好鲜甜🤣🤣~另外呢度既寿司个SIZE真系几好😚🥰,寿司饭系又唔系太大旧,唔惊会食饭食饱左啦~其实真系样样都好正😝🤍~🍽️三文鱼腩刺身呢个劲推!!!好好味🤣🤣~三文鱼腩劲肥美🤤,又劲厚身🤩!觉得中意食三文鱼既朋友一定要食!仲要系要叫三文鱼腩刺
📍巧 すしたくみ (旺角)
旺角山东街53号地舖
🍽️海胆手巻
🍽️吉列广岛蚝4件
🍽️三文鱼腩刺身
呢个劲推!!!好好味🤣🤣~三文鱼腩劲肥美🤤,又劲厚身🤩!觉得中意食三文鱼既朋友一定要食!仲要系要叫三文鱼腩刺身🫶🏻,真系好好味~
🍽️明太子芝士玉子
因为本身好中意食明太子🥰🥰,系突然坐系BAR枱抬头一望睇到有明太子芝士玉子既MENU系度,即系要再加单!觉得呢个既明太子芝士玉子比预期中仲要好味🫶🏻~玉子好厚好滑,芝士仲系系面前即烧🤩🤩!劲吸引~再加上有埋明太子真系超好味🤭~