2024-06-16 1505 浏览
套餐分咗六个Level ,价钱丰俭由人今日食Level4:日韩祭 澳洲谷饲黑安格斯牛+SRF美国极黑牛+海鲜放题❤️澳洲谷饲黑安格斯牛雪花分明 油花同纹理好靓 食落去牛肉肉嫩滑而且❤️特选牛小排渌10秒就得 口感鲜嫩 雪花分明 入口即化 正呀❤️SRF美国极黑牛肥瘦比例一流 牛肉味浓 今日MVP 够晒淋❤️Prime 美国肩胛肉眼肉味比较浓 肉嫩多汁 入口即化 美味满足 靓牛❤️ 牛骨髓唔系间间火锅店都有牛骨髓 加分加分 ❤️三文鱼刺身原来有三文鱼刺身 三文鱼肥美 要几多嚿就点几多嚿?10分慷概❤️大海虾海虾够晒大只 够晒爽甜 打边炉最钟意食虾❤️ 墨鱼滑任食墨鱼滑😜😜我钟意一条分开两粒 大大粒好好食❤️麻吉烧 芝麻味/花生味平平无奇嘅麻吉烧 放喺汤入边5分钟后食得 外面咸咸地 有咬口又软糯 入面系花生馅或者芝麻馅 太好味流心㗎😍😍记得唔好漏咗食麻吉烧啊自助吧嘢食好丰富有大量丸类 蔬菜类 饮品 甜品 水果 仲有豆腐花 软雪糕添 仲有关东煮而家系日韩祭 有洋葱牛肉韩式年糕 蕃茄牛肋条 炆猪手 等熟食添yummy 😜📍牛気 (雅兰中心) (旺角)旺角弥敦道625 & 639号雅兰中心1楼118号舖
套餐分咗六个Level ,价钱丰俭由人

❤️澳洲谷饲黑安格斯牛

海虾够晒大只 够晒爽甜 打边炉最钟意食虾

❤️ 墨鱼滑
任食墨鱼滑😜😜我钟意一条分开两粒 大大粒好好食

❤️麻吉烧 芝麻味/花生味

📍牛気 (雅兰中心) (旺角)
旺角弥敦道625 & 639号雅兰中心1楼118号舖