2023-05-15 39 浏览
嚟到呢间人气餐厅,叫咗一个Dinner Set 788加一,包5个course同90分钟任饮意大利气酒💕餐汤黑松露蘑菇汤饮落啖啖蘑菇好足料又好香蘑菇味😋前菜烟三文鱼他他配牛油果藜麦沙律及西班牙火腿肉拼盘,呢款嘅拼盘我几钟意食,烟三文鱼切碎混入牛油果里面,西班牙火腿包住哈密瓜火腿味特别出伏特加火焰带子,呢款菜色好有睇头,店员会先到一啲伏特加喺带子表面然后点火 😍,带子鲜嫩而且打卡一流。美国封门牛柳配青酱椰菜花饭,风门封鲜嫩多汁,配椰菜花饭一齐饮口感更丰富 法式脆皮乳猪配蜜糖芥末汁,乳猪烧好靓外皮香脆,烧得啱啱好而且配上蜜糖芥末汁超好食🤤切开之后肉质柔软唔错!甜品 杂莓抹茶忌廉牛角包窝夫🥐🧇,呢款甜品喺出边都比较少食,外层焗得香脆食落好有口感再配上抹茶忌廉呢个配搭几好!整体黎讲质素中上会再返嚟食😋

餐汤黑松露蘑菇汤饮落啖啖蘑菇好足料又好香蘑菇味😋

整体黎讲质素中上会再返嚟食😋