招聘中
月薪
$17,000-$20,000
月薪
2024-01-06 371 浏览
今日同屋企人一齐行下vcity食饭,见到呢间吾洗等位,即入试下先,我哋大约晚上6点入去食餐厅环境:有卡位有普通位,可以视乎有冇小朋友,有小朋友就梗系坐卡位舒服啲啦😂😂一坐低之后,职员即刻递水热水,服务周到👍🏻😄食物方面:我哋叫左三个餐,两个大人食,小朋友食个儿童餐🤭咖喱鸡扒饭🍚个叻喱汁超好味🤤仲要吾辣,小朋友都食到👍🏻鸡扒块块又厚又多肉🤩劲大碗白饭,仲有面豉汤,又有薯角,我仲加左杯荔枝乳酸饮品🍸又几好食🤩🤩照烧鸡扒饭🍚呢个餐就平几蚊,少左啲薯角咁😂但个照烧汁好好味,配上鸡扒又吾错🤩🤩都几抵食,一个人食份量岩岩好👍🏻👍🏻儿童和牛汉堡餐呢个餐系今日食三个餐入面最贵架😂😂应该系贵系块和牛汉堡度😂😂小朋友食都几正,啲肠仔红萝卜全部有特别形状,好吸引小朋友😆😆😆仲要有啫喱糖😆😆😆成个份量都吾小下🤣🤣🤣整体上性价比都几高👍🏻值得再黎食😆😆

餐厅环境:

食物方面:
我哋叫左三个餐,两个大人食,小朋友食个儿童餐🤭

咖喱鸡扒饭🍚

照烧鸡扒饭🍚