2024-06-24
收左工听朋友讲呢间日式串烧餐厅好值得黎食 就决定一试 扫走个Monday blue mood😌😌😌黎到间餐厅已经觉得好有格调 枱面有灯光蜡烛嘅物体 有少少西式嘅格调食住日本嘢好chill嘅感觉😗串烧最平有$10起 但系最少嗌两串以上 我哋今日嗌咗好多串烧 包括有鸡肉牛肉拼盘、鸡肾、鸡软骨、猪护心肉、豚肉包鹌鹑蛋、白鳝、银鳕鱼、紫苏鸡皮虾个人极力推荐紫苏鸡皮虾同银鳕鱼!真系烧得超级无敌香 个银鳕鱼嘅皮系烧到碗脆卜卜 完全忍唔到口要食晒啲皮 紫苏鸡皮虾既鸡皮都系好香好脆 配埋个虾食,简直系绝配除咗串烧之外,佢亦都有寿司同埋鱼生食呢间餐厅最出名Taco寿司 即系出边系脆紫菜入边包住寿司配料果然名不虚传 一啖咬落去好有惊喜 估唔到呢个意想不到嘅配搭又几夹😝😝然后又嗌咗四件火炙寿司 价钱都几平,$20到有两件寿司 而且仲要系好高质素 买单两个人计埋服务费,食咗五百几蚊 绝对系物有所值
串烧最平有$10起 但系最少嗌两串以上
紫苏鸡皮虾既鸡皮都系好香好脆 配埋个虾食,简直系绝配
除咗串烧之外,佢亦都有寿司同埋鱼生食
买单两个人计埋服务费,食咗五百几蚊 绝对系物有所值