2022-11-09 174 浏览
因为今日系个对我黎讲好特别既日子,不过又因工作关系,所以就系今晚同重要的安排左一餐盛大既法国餐,事关我自己系好小食法国菜的,不过人生在勇于尝试呢间餐厅既名我系唔识读既,我谂系有法文既元素系度,系有意思既,餐厅既装修都唔简单,虽然系楼上,不过绝对系静中有feel既,座位之间都隔离好阔,侍应亦好有礼貌,问佢地餐牌既菜式有咩特色同介绍都细心同我地讲。食物方面都好好味,前菜,Main Course 质素都唔差。前菜我几钟意忌廉蓝青口,系细只品种,肉质几滑,无沙。汤系牛尾汤,真材实料。Main Course 叫左和牛肉眼扒和鳕鱼,肉质非常多汁,摆盘都几精致。比出面好多西餐厅都整得好食,愉快的一个晚上~

比出面好多西餐厅都整得好食,愉快的一个晚上~