之前已经嚟过一次饮过佢哋嘅咖啡 今次再嚟试吓佢哋嘅dinner set 非常之打卡able嘅工业风装修~天气唔热的话坐出边都相当清凉舒服Set dinner 选择都好多其实头盘同汤样样都想试意粉、汉堡包、肉类扒类全部都有齐 头盘拣咗:风干火腿哈密瓜田园沙律 &法式干邑龙虾汤净系头盘已经令人相当满意微熏火腿配上甜甜嘅蜜瓜 好Refreshing龙虾汤非常之香浓 应该落足料熬汤而成!软壳蟹,牛油果烟三文鱼野菌意大利饭摆盘已经相当之吸引人!大大只软壳蟹,不在话下最令我哋钟意嘅系佢嘅牛油果系捞埋落个意大利饭入面~所以每一啖都食到牛油果粒粒 樱花虾泰式冬阴功椰香海鲜意粉呢一碟入系超级令人心动~第一啖食落去有超香嘅椰香味 之后嘅冬阴功辣味慢慢渗出嚟食到舔舔脷 非常出色 如果海鲜再新鲜啲就真系完美啦是日甜品为原味芝士蛋糕同蓝莓味芝士蛋糕Golden beach 柠檬柚子,菠萝梳打椰子咖啡Overall 用餐体验非常良好除咗食物质素高之余,餐厅嘅环境都非常之舒服 倾吓倾吓,食吓食吓就坐到90分钟,虽然都坐满人,但系唔会觉得好嘈侍应、上菜效率都好高绝对会再嚟encore!

非常之打卡able嘅工业风装修~
天气唔热的话坐出边都相当清凉舒服

Set dinner 选择都好多

其实头盘同汤样样都想试

意粉、汉堡包、肉类扒类全部都有齐

头盘拣咗:风干火腿哈密瓜田园沙律 &法式干邑龙虾汤
净系头盘已经令人相当满意
微熏火腿配上甜甜嘅蜜瓜 好Refreshing
龙虾汤非常之香浓 应该落足料熬汤而成!

软壳蟹,牛油果烟三文鱼野菌意大利饭
摆盘已经相当之吸引人!
大大只软壳蟹,不在话下

樱花虾泰式冬阴功椰香海鲜意粉
食到舔舔脷 非常出色 如果海鲜再新鲜啲就真系完美啦

是日甜品为原味芝士蛋糕同蓝莓味芝士蛋糕

Golden beach 柠檬柚子,菠萝梳打

椰子咖啡

Overall 用餐体验非常良好
虽然都坐满人,但系唔会觉得好嘈
侍应、上菜效率都好高
绝对会再嚟encore!