2023-10-12 473 浏览
8月新开张嘅佐贺烧肉谷100分钟烧肉放题,日系装修,感觉好柔告舒适,而且环境比较阔落唔会好迫,非常多卡位之余二人卡位真系好阔好够位摆野,而且佐贺烧肉谷十分贴心,有埋围裙俾你用,唔怕整污糟件衫。开张果阵一个星期左右已经食左一次,今次再同朋友一齐黎食多次😋。今次我地拣左LEVEL 3,手机扫QR CODE落单非常方便,一埋位你未落单,店舖职员都已经会比个头盘你,不嬲劲食嘅我真系觉得一分钟都冇浪费🤣🤣,头盘一黎已经有多款肉品,青口﹑带子﹑牛肋肉﹑牛舌牛颈脊等,当然唔少得佢地的招牌:烟熏壶渍封门柳。因为条封门柳真系好长,职员仲好细心咁教我地要U字型咁摆封门柳上去烧,烧完再剪,真系好细心。原只鱿鱼🦑真系好少有,当然佢去左条骨啦,原只鱿鱼🦑咁烧真系第一次,十分开心,烧紧果阵条鱿鱼胀卜卜,望落去十分饱满🤣🤣,当然唔少得海老啦🦐🦐🦐🦐,海老都算几大只,都ok爽口,无梅味,不过无我第一次黎食果阵咁爽口,但质素都仲系算系高质的唷!由于餐厅都仲算新,环境都好干净,抽气都做得几好,至少食完都唔会觉得自己个身好大阵味,而且职员服务都好好,佢地见你个烧网黑晒,都会主动话帮你换网。会再encore唷!

2023-10-11