朋友话之前食过呢间餐厅觉得好好食,啤酒又好饮,就带埋我过黎食晚餐😂咁岩果日撞正佢地早收收8点,好彩我地6点松小小就到。原来呢间系少爷啤酒厂旗下既餐厅,少爷啤酒厂都系好出名既本地啤酒品牌,而且好受后生仔欢迎👍🏻估唔到除左啤酒正,食物都好有质素😆黄金薯条 ($88)薯条炸得超脆,热辣辣系即炸既!薯仔味都好出,个咸蛋黄粉都调得好香好入味🤤份量好多,3-4个人食都得炸卡津鸡翼配腐乳酱 ($78)鸡翼超级超级好食!炸得劲脆,肉汁亦锁得住,肉质又够滑。🤩调味都好好,另外个腐乳酱都好夹👏🏻脆边汉堡 ($108)呢个汉堡卖$108完全唔过份,佢个卖相望落普普通通,但食落系超级惊喜!😍肉厚实味浓,包够脆,所有野夹埋一齐就系有种不能形容既“正”!吐司鸡 (全份 $92)吐司鸡个卖相好靓,食落都唔错!佢有厚切多士,介央牛油,香脆炸鸡,大麦麦芽糖浆。厚切多士好够厚,但可以再脆小小,不过夹埋介央牛油超好食😝炸鸡好脆够juicy,配上大麦麦芽糖浆系几特别😂Little Rich Lupulins v12 (L $95)店员问我地钟意咩口味既啤酒,我话要甜既,佢就推介左呢杯!我系超级suprise!!!因为完完全全

黄金薯条 ($88)

炸卡津鸡翼配腐乳酱 ($78)

脆边汉堡 ($108)

吐司鸡 (全份 $92)

店员问我地钟意咩口味既啤酒,我话要甜既,佢就推介左呢杯!我系超级suprise!!!因为完完全全系我想要既口味🤤好香醇,够滑身,甜甜地易入口,超钟意!🤭

Passionate (L $108)
我朋友就钟意酸小小既,店员推介左呢杯。我觉得都唔错的,但始终不是我口味。不过我朋友就超级钟意!😂店员既推介真系岩晒每个人口味