2024-01-08
今日中午老婆话好挂住沙嗲轩嘅海南鸡饭🐔🍚就立即起程去左食 。佢地嘅海南鸡出名嫩滑可口,皮薄爽滑,鸡肉味道浓郁且已经去骨,超级方便!油饭好香 又唔会觉得肥腻加分!💕另外海南鸡饭附上三款不同的酱汁同青瓜伴吃,真系够晒饱🥰今日中午老婆话好挂住沙嗲轩嘅海南鸡饭🐔🍚就立即起程去左食 。佢地嘅海南鸡出名嫩滑可口,皮薄爽滑,鸡肉味道浓郁且已经去骨,超级方便!油饭好香 又唔会觉得肥腻加分!💕另外海南鸡饭附上三款不同的酱汁同青瓜伴吃,真系够晒饱🥰至于个叻沙汤面够晒浓郁,汤头呈啡黄色,有少少红油,颜色上已经令人好开胃,虾香满满!配埋个薏米水饮 清新开胃 🤤 推个薏仁水唔会好甜 薏仁粒软硬适中 温温地刚刚好 中意食浓味嘅朋友必备。服务方面,小朋友中途整跌左块湿纸巾,职员见到即刻帮我地执起俾左块新嘅我地 👍🏻👍🏻👍🏻至于个叻沙汤面够晒浓郁,汤头呈啡黄色,有少少红油,颜色上已经令人好开胃,虾香满满!配埋个薏米水饮 清新开胃 🤤 推个薏仁水唔会好甜 薏仁粒软硬适中 温温地刚刚好 中意食浓味嘅朋友可以叫完嘢食再叫杯黎饮。服务方面,职员见到我带小朋友即刻问我需唔需要BB凳同BB餐具🍽️,细心程度100分!小朋友中途整跌
服务方面,职员见到我带小朋友即刻问我需唔需要BB凳同BB餐具🍽️,细心程度100分!小朋友中途整跌左块湿纸巾,职员见到即刻帮我地执起俾左块新嘅我地 👍🏻👍🏻👍🏻
下次会再嚟🙆🏻♀️💕