2024-03-08 9 浏览
今日同老公两个人二人世界,去远啲地方食,食完又要赶开工,见到有东南亚菜,好耐冇食过,一于试试佢😎😎餐厅环境:偏向接近一般茶餐厅简约既装修,同埋都有梳化垫位置,坐得都舒服,餐厅都好干净卫生👍🏻👍🏻👍🏻食物方面:泰式酸辣猪手粒第一次咁样食猪手,感觉好新鲜😂😂😂因为佢又酸酸地,又辣辣地,食落好开胃,而且好多肉,吾会全部得啲骨👍🏻👍🏻👍🏻十分足料😎😎😎泰式传统农村卤水猪手饭呢个饭好特别,同头先果味猪手粉好大分别,呢个就偏向平时食开既猪手,但加埋啲传统泰式配料一齐食,又几有农村风味😎😎😎一个人食份量岩岩好👍🏻👍🏻黑加仑子杂果梳打饮品最岩食完饮,岩岩好解渴,而且好浓黑加仑子味,好好饮😋😋😋😋畅和号 (翠怡花园) (太和)太和大埔太和路14号翠怡花园B座地下15号舖

餐厅环境:

食物方面:
泰式酸辣猪手粒

泰式传统农村卤水猪手饭

黑加仑子杂果梳打

畅和号 (翠怡花园) (太和)
太和大埔太和路14号翠怡花园B座地下15号舖