比大家洗左版超耐嘅烤面包set😆终于到我同妈咪去brunch😀难得尖沙咀都有空间感十足嘅餐厅 当然唔少得榻榻米🎎门口area行深浅木系清新风😚食物偏西式+少少日系🇯🇵高人气到weekend 2:00都坐满人😳建议订定位💡🍞Toast set ($288 for 2)✨期待已久嘅小烤炉🔥仪式感得黎 surprisingly好多野食~打卡必备📸🧺面包篮有🐱猫猫toast (搽牛油已经唔错)~sourdough🍞同火腿芝士酥🥐附上忌廉 牛油 同apricot jam一齐食好完满🥰仲有甜点小泡芙🍪朱古力pancake仔🥞温泉蛋♨️另包埋餐汤同任选饮品 真afternoon tea🤰🏻呢日嘅青口忌廉汤好浓海鲜味🤤野饮就拣左Baileys Latte同blood orange tea👧🏻玩煮饭仔嘅感觉返哂黎😆🌟🌟🥨炸窝夫烤饼🍓鲜果🍯枫糖鲜奶油 ($118)🧡大推❗️点解无人讲架😱完全系donut版窝夫🍩炸到外脆内cakey🔥热辣辣食好正🥳外皮带d厚度 食落会较硬脆🤤入面就系窝夫嘅蛋糕口感🍯一定要落埋枫糖+🍓甜甜地咁insanely good😍无谂过炸都咁低油感👍🏻睇唔出系炸🤣🌟🌹Ladies brea
Toast set
🍞Toast set ($288 for 2)
炸窝夫烤饼
🌟🌟🥨炸窝夫烤饼🍓鲜果🍯枫糖鲜奶油 ($118)
Ladies breakfast
🌟🌹Ladies breakfast ($138)
大盘得黎 d料又好食 可以话系近期最满意ADB😚半个牛油果好creamy够熟🥑炒蛋嫩滑 带牛油香同蛋汁🍳! 🍖猪肉骨香肠浓味厚肉 入面几juicy🍄炒蘑菇够两个人食 仲有salad🥗brioche🍞下次想试埋食肉兽专用嘅Gentlemen’s breakfast😜
2022-03-30
Ladies breakfast