2020-04-08 552 浏览
非常高质黄店💛😋食物方面 牛角包超松软  仲要牛油香隐隐透出嚟 超衬火腿嘅微甜蜜糖烟薰😍💕个沙律就系正常沙律  配芝麻酱味道就不过不失  但系买相真系超靓 未食已经心动❤️ 跟餐americano 唔算大杯但系有独特微酸果香 几消滞 啱夏天on  rocks 咁饮😋送嘅南瓜汤劲高质💛蓝色杯配南瓜汤  加埋香草碎点缀  真系aesthetic 到爆  未饮已经加分  卖相之外味道亦都一流 🤤浓厚嘅南瓜蓉令texture 满分 💕味道亦都适中  唔会太咸太甜环境方面亦都💯蓝色墙配金色灯同餐具好衬,音乐+lighting 令气氛好chill 个人觉得适合拍拖或做嘢,店员都好nice 🥺 笔者坐系到做功课做咗成个晏昼都无赶人/pressure 买嘢,加埋学生9折,温书性价比远超star*ucks(咖啡价钱差唔多  但个人觉得食物质素远超starb*cks
非常高质黄店💛😋

环境方面亦都💯