2022-06-16 172 浏览
1️⃣[ Pork & Beef Set BBQ 🍖🥩]ʜᴋᴅ580✍🏻 呢个二人餐超级抵🥰有选择困难嘅你嗌呢个就啱啦又有烧肉,沙律,韩式汤同甜品而肉有齐五花肉,猪肩肉同牛肋骨 牛肋骨重牛味 而且有少少脂肪食落好香口😋😋五花肉同猪肩肉都好juicy用传统方法生菜包住食就fit晒而沙律我哋就拣左南瓜沙律食落竟然有阵阵柚子味 😝南瓜经过调味之后有丝丝甜味配埋柚子嘅酸就更开胃!😆牛胸肉大酱汤都唔错汤料十足 亦唔会太咸而牛肉都有唔少 食唔到辣可以试呢个汤😎2️⃣[ 酱油蟹 🦀]ʜᴋᴅ250✍🏻 见唔少食评都有推介酱油蟹我哋都叫左一只 而且仲有跟一大碗紫菜饭!😋经过腌制之后蟹肉嘅鲜甜味非常突出蟹膏都唔少 用少少力一挤就有晶莹剔透嘅蟹膏食调味啱啱好 唔会太重酱咸 同时带有鲜味一啖蟹肉捞埋紫菜饭食一流!☺️☺️______________________________🥑整体嚟讲🥚每次去韩国餐厅都好注重佢嘅泡菜呢间嘅泡菜啱晒我心水 唔会过酸同过湿包烧肉食就啱啱好啦🤓而且食物都好味 份量又大烧肉仲唔使自己烧 绝对适合我呢啲手残人士😁食紧饭嘅时候仲听到有好几枱客人讲韩文更加觉得自己去左韩国咁!🥳😋好味指数:8.5/
✍🏻 呢个二人餐超级抵🥰
有选择困难嘅你嗌呢个就啱啦
又有烧肉,沙律,韩式汤同甜品
而肉有齐五花肉,猪肩肉同牛肋骨
 牛肋骨重牛味 而且有少少脂肪
食落好香口😋😋