2024-02-04
呢间餐厅有分室内同室外,天气凉凉哋𠮶阵坐室外饮番杯啤酒真系几爽😂见有几枱客都系带埋只狗过嚟坐,然后叫咗几杯啤酒叹😂《High Tea $268》叫咗呢个下午茶餐好抵食,咁多嘢食仲包两杯嘢饮!其中一杯转左无酒精鸡尾酒 Refresh your mind,不过薄荷感好重,未必个个钟意🙈嘢食方面质素唔错,唔好睇佢每样少少,但系其实食晒都几饱!炸物炸得好脆身,个人最钟意食佢个串烧同埋牛油咖喱鸡,烤印度芝士几特别一啲都唔腻👍🏻《炭烧猪颈肉 $98》呢个几推荐,之前食过都系嗌呢一个😂唔使点酱都好入味!《香蕉叶三巴鱼 $228》呢个等待时间比较长,本身以为佢漏咗单,佢焗嘅时间比较耐,不过呢个好值得一试,佢系用香蕉叶包住成条鱼入去焗,鱼肉超级嫩滑,至于啲酱就偏咸,个人就觉得整走啲酱食会比较好,因为佢真系超级多酱覆盖住条鱼😂但整体系好食嘅👍🏻
《High Tea $268》
《炭烧猪颈肉 $98》
呢个几推荐,之前食过都系嗌呢一个😂唔使点酱都好入味!
《香蕉叶三巴鱼 $228》