2021-07-13 1204 浏览
因为商场Coupon到期喇😆😂所以又嚟呢个商场揾食,朋友想泰嘢,咁就一定嚟呢间啦!😆😂基本上好多人都因为Coupon到期嚟食饭,所以劲多人,6:00pm几等位等到8:00pm先入座啊😵‍💫😵‍💫😵‍💫唔肚饿都等到肚饿🥲劲快手叫嘢食先啦😆😂生虾🤤😍都好爽,不过觉得细只咗少少😂之后就有炒通菜、冬荫功、猪颈肉炒金边粉😍🤤通菜好有镬气😆劲热上台,索晒D汁😍好食呀😋朋友想饮冬荫功,我都未试过喺呢间饮,见Menu 有三只辣椒,叫𠮶时都同侍应姐姐要少辣😆😆,不过饮落都算辣嘅,还可以接受程度😂酸辣味都好平均😆我朋友一路饮一路都流鼻水😂😂海鲜都好足料👍🏻劲钟意有好多草菇😍😍😋唔错!钟意辣嘅朋友一家要点👍🏻另外又叫咗碟猪颈肉炒金边粉,之前都食过,仲keep到水准🤤😋🤤👍🏻👍🏻👍🏻最后,当然要叫埋个芒果糯米饭先圆满啦😋😍😋😍劲香芒果味🤤椰汁又香,好味😍🤤